Fesztiválprogram

Kórus a kórusokért! A kórustagok szemével nézve, saját tapasztalatokból merítkezve szervezzük minden második évben a Cantemus Kórusfesztivált.

Részletes program

Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát és a vármegye településeit, bemutatva országának kultúráját egymásnak és a hazai közönségnek. Kattintson ide a részletes programért.

"Vármegyejárás"

A vármegyében 4 csodálatos helyszínen találkozhatnak az ide látogató kórusokkal. Vállaj, Nagyecsed, Nyírbogát és Tiszadada fogadja a fellépő énekeseket impozáns templomaikban.

Gálakoncert

A fesztivál csúcspontja a Continentál Arénában domborodik ki. Hatalmas élmény ez nemcsak a kilátogató közönségnek hanem a kórustagoknak is. Egyszerre közel 800 énekes harsogja a "Fel kelt a napunk..." sorait!

Fesztivál bérletek már kaphatók!!!

Fesztivál csapatunk

Az ide látogató kórusok és vezetőik rendszerint a magas színvonalú szervezettséget emelik ki az elsők között pozitívumként. Köszönhető ez annak, hogy szervező csapatunk tagjai maguk is kórustagok. Így szervezési feladataik elvégzését nagyfokú kórusközeli szemlélet jellemzi.
Szabó Soma

Szabó Soma

Művészeti vezető
Földesi Ildikó

Földesi Ildikó

Fesztivál főszervező

+36 30 215 2388

Szabó Dénes

Szabó Dénes

Fesztivál igazgató
Császár Zoltán

Császár Zoltán

Fesztivál szervező

+36 70 380 7730

Magyar Péter

Fesztivál szervező

+36 20 970 4452

Mit mondanak rólunk

Íme néhány kedves vendég, akik nem rejtették véka alá pozitív véleményüket a fesztiválunkról...
Uzi Shais

Uzi Shais

Kórusvezető, Izrael

„Nyíregyháza példát mutatott magas színvonalú rendezvényszervezésben és bemutatta számunkra az európai kóruskultúra csúcsát!”

Theodora Pavlovitch

Theodora Pavlovitch

Europa Cantat alelnök

„A Cantemus kóruscsalád kreativitása és felfoghatatlan energiája lenyűgözött.
Fantasztikus csapatot alkottok együtt…”

Michael Emery

Michael Emery

BBC Radio3 producere

„Öt olyan napot töltöttem Nyíregyházán mely szívemet, lelkemet teljesen felmelegítette. Most is nagy hatással voltak rám a kórusok csodálatos éneklésükkel, de nagyon mélyen megérintett az a szellemiség mely az egész intézményt s ezáltal az egész fesztivált átjárta és hibátlan rendezvénnyé tette. Úgy gondolom, hogy az iskolában folyó munka nemcsak Nyíregyházát, de az egész országot Európa élvonalába emeli, melyre nagyon büszke lehet a város vezetése!”

Kapcsolat

Megtalál minket személyesen

4400 Nyíregyháza Vay Á. krt. 18.
Kodály Zoltán Általános iskola épülete

Hívjon

Földesi Ildikó
Fesztivál főszervező
+36 30 215 2388

Lépjen kapcsolatba velünk

hu_HUHungarian
Verified by MonsterInsights